Vår restaurang i Mora satsar på lokalproducerat
Köket är skandinaviskt med inslag av Frankrike och Italien. Här erbjuds en trevlig upplevelse för smaklökarna, även för den som inte är matexpert. Kocken jobbar gärna med vilt från lokalområdet, bland annat ren och älg. Här kan du även smaka öring och röding.
Den som söker vegetariska alternativ kan glädja sig åt säsongens välsmakande grödor som växt på åkrarna här i Dalarna. Till rätterna serveras noggrant utvalda drycker, rekommenderade av oss.
Boka Bord
Våra restaurangpaket
-
Zorn-middag
495,00 kr 1 dayÄt en middag på konstnärsparet Anders och Emma Zorns vis. Middagen är inspirerad av 1800-talet och är något utöver det vanliga. Sittningar bokas med minst fyra personer.
Boka bord
För att garantera en plats bör ni boka ett bord, då restaurangen är populär under helger och högsäsong bland såväl hotellgäster & lokala gäster samt förbipasserande.
Ring 0250-59 26 50 bordsbokning
Öppettider
Restaurang och bar har öppet mån-fre från 11.30-14.00 och från 17.00-21.00, fredag och lördag till 22.00 eller längre.. - boka på hemsidan, vid incheckning, ring eller skicka mail. Frukost 07.00-10.00. Receptionen är öppen dygnet runt för lättare tilltugg och dryck.
OBS! UNDER HÖGSÄSONG (dec-mars/juni-sept) och Speciellt VASALOPPETS VINTER OCH SOMMARVECKA VIA RECEPTION, SITTNINGAR 17.00 och 20.30, uppge antal, tid, namn och telefonnummer via info@dev.morahotell.se eller RING (GÄRNA) 0250-59 26 50.